Werk vinden in Suriname kan nu ook online

Dit artikel verscheen  in de kranten editie van Dagblad Suriname.

Werk vinden in Suriname kan nu ook online

Bent u op zoek naar werk, of juist naar iemand die een klus voor u kan klaren? Probeer dan de nieuwe website www.freelance.sr om een geschikte kandidaat te vinden.

Freelance.sr is dé nieuwe vacature website voor Suriname, waar dienstverleners en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden. Op deze website kunt u gratis een vacature of opdracht plaatsen, waarop dienstverleners gratis een sollicitatie bericht kunnen achterlaten.

Om de privacy van beide partijen te waarborgen, is de website zodanig gebouwd dat een sollicitatiegesprek privé is, en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de participerende kandidaat.

Focus van deze dienst is niet alleen voor bedrijven die zich bezighouden met IT, maar voor elk type bedrijf waaronder vertaalbureaus, bouw en architecten, bedrijven die zich bezig houden met consultancy werk etc. Ook huishoudens kunnen opdrachten plaatsen op de website, indien zij zoeken naar voorbeeld een oppas, of voor een gewone klus.

Het is een nieuwe dienst binnen Suriname die pas 2 maanden bestaat, maar kreeg over de afgelopen periode meer dan 5000 bezoekers, een tiental projecten en een paar honderden nieuwe leden erbij.

Een project plaatsen kost een opdrachtgever slechts 60 seconden en reacties op het project zelf kunnen soms zelfs binnen een paar uur.

Surinaamse bedrijven die nu al hebben meegedaan zijn o.a. Alembo NV en Mugjooz NV.

Bron: Dagblad Suriname