Veelgestelde vragen

Wat is Freelance?

Freelance is een vacaturesite zoals Glassdoor en Indeed, maar speciaal voor de Surinaamse gemeenschap. Wij zijn begonnen in 2011 als een kleine vacaturesite met maar 100 kandidaten, intussen hebben wij een database met meer dan 20.000 ingeschreven kandidaten en meer dan 700 bedrijven.

Wij hebben een groeiend maandelijks publiek van meer dan 15.000 kandidaten die Freelance bezoeken, omdat wij ons richten op het publiceren van vacatures die geschikt zijn voor alle lagen van het volk.

Kandidaten

Hoe kan ik solliciteren op vacatures in Suriname?

Nadat u bent ingelogd, gaat u naar de vacature waarop u wenst te solliciteren. Onderaan de vacature gaat u een knop zien met de tekst “Solliciteer op deze vacature“.

Klik op die knop, vul uw gegevens in, plaats uw bijlages zoals uw cv, motivatiebrief, eventueel andere kopie├źn en klik daarna op “Verstuur sollicitatie“.

Indien u vragen heeft over de sollicitatie, neem dan contact op met het bedrijf dat de vacature geplaatst heeft op Freelance.

Wachtwoord vergeten?

Klik op Wachtwoord vergeten, om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Plaats daar uw gebruikersnaam, of e-mailadres, klik vervolgens op Nieuw wachtwoord aanmaken. U ontvangt een e-mail met een link, klik op die link om het wachtwoord opnieuw in stellen.

Hoe kan ik registreren als kandidaat?

Klik in de navigatie op de knop Registreren, vul de velden in zoals gebruikersnaam, e-mailadres, voornaam, achternaam, kies een wachtwoord en klik op Registreren. Uw account is dan aangemaakt, u kunt gelijk ermee inloggen.

Waar vind ik open vacatures in Suriname?

Nadat u bent ingelogd, kijkt u onder Vacatures, daar ziet u dan een overzicht van alle beschikbare open vacatures in Suriname.

Hoe weet ik als mijn sollicitatie is verwerkt?

Nadat u bent ingelogd, kijkt u onder Sollicitaties, daar vind u een overzicht van al uw sollicitaties, inclusief bijlages.

Wie ontvangt mijn sollicitatie?

Uw sollicitatie wordt via ons platform naar de HR-afdeling gestuurd van de bedrijven die bij ons vacatures plaatsen.

Bedrijven

Hoe ontvang ik sollicitaties van kandidaten?

De sollicitaties van de kandidaten worden per e-mail naar u gestuurd, u kunt zelf bepalen welk e-mailadres. U kunt de sollicitaties ook terugvinden in uw account onder Mijn Vacatures. U kunt daar per vacature bladeren en de ingezonden sollicitaties bekijken en ook downloaden in csv-formaat.