Deze vacature is verlopen.

Vacature Medewerker(s) Klantenservice

Alembo NV

Wie zijn wij?

Alembo is de grootste ISO gecertificeerde outsourcingspecialist in Suriname op het gebied van gegevensverwerking. Met een snel groeiend team van meer dan 130 medewerkers. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van administratie, content management, klantenservice en specialistische bedrijfsprocessen. We zijn een professionele organisatie met een warm hart.

Voor onze Business Unit Klantenservice zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, die klantgericht zijn en voldoening halen uit het helpen van mensen.

Wat ga je doen?       

Je beantwoordt via e-mail en/of telefoon vragen van klanten en je geeft informatie over uiteenlopende producten. Je zorgt dat je kennis up to date is en je werkt nauw samen binnen het team.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een service-en klantgerichte instelling en grote affiniteit met het internet. Je bent stressbestendig en je kan bijzonder goed switchen van taken. Jij bent pas tevreden als de klant tevreden is. Door je enthousiasme en je drive maak jij het verschil!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke baan voor ongeveer 30 uur week. De werkzaamheden worden vanuit ons kantoor verricht. De werkuren zijn in overleg af te spreken tussen 5:00 – 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een training ‘on the job’ en een coach toegewezen. Alembo is een snel groeiende organisatie en we stimuleren het werken op verschillende projecten en het doorgroeien naar een andere functie.

Functie-eisen

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Goede typevaardigheden (> 275 per minuut);

Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.

Je profiel

  • Empatisch- en inlevingsvermogen;
  • Een kwaliteits- en klantgerichte houding en goede schrijf- en luistervaardigheid;
  • Flexibel in je werkzaamheden;
  • Out of the box kunnen denken;
  • Leergierig;
  • Enthousiast en gemotiveerd.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een flexibel nul-urencontract met een passende vergoeding. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer nu!!

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je CV nu naar via Freelance met daarbij een korte motivatie naar ons  t.a.v. de Human Resources manager. De selectieprocedure bestaat uit gesprekken en testen. Sluitingsdatum: 18 november 2016.

Bezoek onze website: werkenbijalembo.sr