Wat kunt u outsourcing naar Suriname

Meer dan een derde van de kleine bedrijven doen tegenwoordig al aan outsourcing met ten minste een deel van hun operations.

Dit idee van outsourcing naar Suriname kan nuttig zijn in een aantal verschillende zakelijke gebieden. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waar u outsourcing naar Suriname kunt overwegen.

Wat is oursourcing?

Outsourcing beschrijft wanneer een bedrijf een product of dienst van een externe leverancier betrekt, in plaats van het in-house af te handelen. Als klein bedrijf stelt outsourcing u in staat meer gedaan te krijgen en belangrijke jobs en processen toe te vertrouwen aan professionals, zonder dat u uw fulltime team aanzienlijk hoeft uit te breiden met meerdere werknemers. Het stelt u in staat om de kosten onder controle te houden, de efficiëntie te verhogen en u te concentreren op de onderdelen van uw bedrijf die u prettig vindt en waar u goed in bent.

Accounting outsourcing naar Suriname

Boekhouding /Accounting is een van de meest voorkomende sectoren waar kleine bedrijven ervoor kiezen om uit te besteden. Als u geen financieel expert bent, kan het u veel tijd en skills kosten om alle processen en nalevingsnormen te leren waaraan uw bedrijf moet voldoen. Een ervaren accountant/ boekhoudkundige kan dit echter vaak voor meerdere bedrijven tegelijk beheren. Dit verhoogt de efficiëntie binnen uw bedrijf en bespaart u geld.

Marketing / social media outsourcing naar Suriname

Wanneer het tijd is om uw bedrijf te laten groeien, kan een extern marketingbureau/ social media bureau u helpen dit snel te doen. Ze kunnen het advertentieontwerp, het maken van inhoud of het plaatsen van sociale media uit uw bord nemen, zodat u zich kunt concentreren op de interne functies van uw bedrijf. Bovendien zijn deze bedrijven meestal gevuld met professionals die u kunnen helpen met het bedenken van creatieve ideeën en nuttige strategieën waartoe u anders misschien geen toegang had.

Sales outsourcing naar Suriname

Evenzo heeft uw bedrijf mogelijk niet het personeel of de expertise om salesgesprekken te voeren of funnels en processen op te zetten die zijn gericht op het sluiten van deals. Door outsourcing naar Suriname aan salesbedrijven of professionals, kunt u die taken overdragen aan getrainde professionals die meer klanten binnenhalen.

IT management outsourcing naar Suriname

IT is een van de grootste outsourcing-industrieën die er is. De wereldwijde markt voor outsourcing IT-diensten bereikte dit jaar zelfs USD 85,6 miljard. U kunt outsourcen aan een managed service provider of samenwerken met een bedrijf dat on-demand assistentie biedt om eventuele technische problemen of initiatieven op te lossen.

Administratieve zaken outsourcing naar Suriname

Virtuele assistenten/helpdesk worden steeds gebruikelijker, vooral voor solopreneurs en ondernemers die vanuit een thuiskantoor werken. Er zijn VA’s die alles aankunnen, van inboxbeheer en planning tot posts op sociale media. Dit is vaak een van de minst dure manieren om uit te besteden, aangezien er VA’s zijn die slechts USD2 tot USD6 per uur vragen.

Klantenservice outsourcing naar Suriname

Voor bedrijven die voornamelijk online of telefonisch met klanten omgaan, kunt u uw klantenservicestrategie outsourcing aan een extern callcenter of chatservice. Om dit te doen, moet u eerst processen hebben en ervoor zorgen dat u duidelijke instructies geeft aan het bedrijf dat rechtstreeks met uw klanten gaat praten.

Productie outsourcing naar Suriname

Het opzetten van een speciale productiefaciliteit kan voor een klein bedrijf behoorlijk duur zijn. Daarom kiezen zoveel productverkopers ervoor om deze stap uit te besteden. U hoeft dit proces ook niet per se te offshoren. De VS hebben nog steeds een marktaandeel van ongeveer 18 procent in de wereldwijde productie. U kunt dus mogelijk binnenlandse outsourcingpartners vinden om uw activiteiten in de buurt te houden.

Research outsourcing naar Suriname

Is er iets dat u moet leren over uw klanten of uw branche als geheel? Of u nu denkt aan het lanceren van een nieuw product of overweegt uit te breiden naar een nieuwe markt, goed onderzoek is essentieel. Dus als u geen dagen of weken wilt besteden aan het onderzoeken van uw doelgroep of begraven onder tonnen online inhoud, kunt u deze stap uitbesteden aan een onderzoeksbureau. Ze zouden ook toegang moeten hebben tot meer middelen om bijzonder waardevolle inzichten binnen te halen.

Human resources outsourcing naar Suriname

Human resources omvat alle taken in uw bedrijf met betrekking tot het aannemen, in dienst nemen of beheren van uw team. De meest voorkomende vorm van outsourcing op dit gebied is om samen te werken met een wervingsdienst om gekwalificeerde kandidaten voor een nieuwe functie binnen te halen. Er zijn echter ook opties voor het uitbesteden van training, uitkeringenadministratie, salarisadministratie en tijd- en aanwezigheidsproblemen.

Shipping en logistiek outsourcing naar Suriname

Bovendien kunt u uw productiefaciliteit of een afzonderlijke dropshipping-service de verzending en afhandeling van uw producten rechtstreeks naar klanten laten afhandelen. Dit is een populaire optie voor e-commerceverkopers die zich echt willen concentreren op de online- en marketingaspecten van hun bedrijf.

Voor het outsourcing naar Suriname heeft u kandidaten nodig die aan uw opdracht kunnen werken. Freelance is het meest bezochte recruitmentplatform in Suriname, met bijna 50.000 Likes op Facebook.

U kunt dit platform gebruiken om kandidaten te vinden om uw volgende project of opdracht te bespreken. U kunt ons ook contacten indien u vragen heeft info@freelance.sr.

Volg de stappen hieronder om kandidaten te vinden in Suriname.

Hoe vind u kandidaten voor outsourcing naar Suriname

  1. Registreer als werkgever op Freelance.sr

    U kunt registreren als werkgever om nieuwe opdrachten (vacatures) te plaatsen op Freelance.sr

  2. Plaats een oproep / vacature

    Nadat u bent geregistreerd als werkgever kunt u met uw account vacatures plaatsen.

  3. Kies een kandidaat

    Nadat uw vacature online staat, gaat u reacties ontvangen van kandidaten, u kunt daar zelf kiezen met welke kandidaat u wenst te werken.

Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail info@freelance.sr.