Deze vacature is verlopen.

Vacature Medewerker(s) Financiële Administratie

Alembo NV

Wie zijn wij?

Alembo is de grootste ISO gecertificeerde outsourcingspecialist in Suriname op het gebied van gegevensverwerking. Met een snel groeiend team van meer dan 130 medewerkers. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van administratie, content management, klantenservice en specialistische bedrijfsprocessen. We zijn een professionele organisatie met een warm hart.

Team Boekhouding

Onze afdeling Boekhouding werkt voor organisaties, waarvoor wij financiële administratieve taken uitvoeren. Het team is jong, gedreven, klantgericht en goed in staat om kennis te delen en over te dragen. Ons klantenbestand groeit waardoor wij op zoek zijn naar deskundige en gedreven medewerkers op verschillende niveau’s.

Wat ga je doen?

Als medewerker Medior of Senior verzorg je zelfstandig voor verschillende klanten de boekhouding en ben je verantwoordelijk voor debiteuren en crediteuren administratie. Je hebt ruime werkervaring met financieel administratieve taken zoals facturen, kasstukken en bankafschriften boeken. Je kunt goed werken in Excel en moderne boekhoudprogramma’s. Verder ben je bekwaam in het opstellen van periodieke rapportages en jaarrekeningen.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een HBO werk- en denknivo. Je bent sterk cijfermatig ingesteld, accuraat en kwaliteitsgericht. Door je motivatie, gezonde dosis humor en een positieve werkinstelling heb je veel plezier in je werk. Je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar van maandag ™ vrijdag.

Wat bieden wij jou?

Een professionele, innovatieve werkomgeving met een warm hart. Alembo groeit en dit biedt voor jou carrière kansen. We hebben een modern HR beleid waaronder een Persoonlijk Ontwikkel Plan, waardoor je gericht kunt werken aan je loopbaan. Wij bieden je een jaarcontract. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit een uitstekend salaris en een onkostenvergoeding.

Solliciteren:  

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je CV met daarbij een korte motivatie naar ons via deze website t.a.v. de Human Resources Manager, mevrouw B. Meije.

De selectieprocedure bestaat uit gesprekken. Sluitingsdatum: 21 november 2016

Bezoek onze website: werkenbijalembo.sr