Deze vacature is verlopen.

Online Klantenservice NL Website

Wat ga je doen?

Je bent als eerste contactpunt het visitekaartje van onze opdrachtgever. Je beantwoordt via live chat vragen van klanten en geeft informatie over diverse uiteenlopende producten.

Je hebt een servicegerichte instelling en grote affiniteit met het internet en kunt bijzonder goed multitasken. Jij bent pas tevreden als de klant tevreden is. Door je enthousiasme en je drive maak jij het verschil.

Beslist.nl

Op de website van de opdrachtgever kun je meer dan 15 miljoen producten van bijna 6529 shops snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op prijs, maar ook op kenmerken als betalingsopties, keurmerken en levertijd. Verder kun je informatie over een product inwinnen door maar liefst 454.412 productbeoordelingen van andere consumenten en experts te lezen. Ook heb je de mogelijkheid om 9.717 video-reviews te bekijken die je informeren over de verschillende producten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke bijbaan voor ongeveer 4 uren per dag met doorgroeimogelijkheden naar andere functies en meer uren. De werkzaamheden worden vanuit ons kantoor verricht. De werkuren zijn in overleg te bepalen.

Door middel van training on the job zul je vakkennis en ervaring op doen op het gebied van online dienstverlening.

Het is voor deze functie belangrijk dat je leergierig bent en je ontwikkelt en kunt multitasken. Je kunt dan op korte termijn doorgroeien. Wij zoeken personen die zich voor langere tijd beschikbaar willen stellen en mee willen groeien.

Je profiel

  • Servicegerichte werkhouding
  • Ervaring met online klantenservice is handig maar niet verplicht
  • Goede vaardigheden met computers (bij voorkeur kunnen blindtypen)
  • Enthousiast en gemotiveerd
  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Goede en correcte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Affiniteit met het internet en social media.

Beschikbaarheid en werktijden

Minimaal 4 uur per werkdag beschikbaar zijn tussen 05.00u s’morgens en 17.00u s’middags van maandag t/m zondag.
Over Alembo

Alembo NV levert vanuit Suriname data entry en dataverwerking, naast een aantal internetgerelateerde diensten gericht op middelgrote bedrijven in Nederland en België. Kwaliteit is bij alle diensten een belangrijk focuspunt. Zie voor meer informatie www.alembo.nl
Werken bij Alembo

Betekent samenwerken in een professionele, collegiale sfeer. Samen steeds beter presteren om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Daarbij staan plezier in het werk, onderlinge waardering en groeikansen voorop.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prima basissalaris, kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij een vaste aanstelling.

Neem nu actie!

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail of bezorg nu je CV met daarbij een korte motivatie naar ons t.a.v. de Human Resources Manager of deponeer het in de bus aan de Plutostraat 102.

Na de selectieprocedure worden de geselecteerden opgeroepen voor een test en worden er individueel verdere afspraken gemaakt.
Reageren is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 9 maart 2013.