Deze vacature is verlopen.

Filiaal Manager

De Sportwinkel van Letitia Vriesde zoekt een Filiaal Manager M/V op fulltime basis (40 uur p/w).

De Sportwinkel van Letitia Vriesde is een sportspeciaalzaak voor zowel de individuele als de teamsporter. We kleden sportteams van top tot teen aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Voor onze winkel aan de Lalla Rookhweg zijn we op zoek naar een filiaalmanager / verkoper die door zijn/haar gastheerschap medebepalend wordt voor het succes van deze winkel.

Eigenlijk is de functienaam ‘Filiaalmanager’ een verzamelnaam voor de talloze rollen die jij vorm moet geven: zo ben je het visitekaartje van de winkel, het aanspreekpunt voor klanten, de coach voor het Winkelteam én de motor achter alle operationele zaken, die er bij komen kijken om de winkel optimaal te laten draaien! Het doel van jou en jouw winkelteam: het behalen van de allerbeste resultaten, op elk gebied!

Je houdt van de drukte die het werken in een sportwinkel met zich mee brengt. Je bent een manager die zijn mensen kan motiveren en ondertussen zelf graag de handen uit de mouwen steekt.

De boekhouding wordt door een administratief medewerker gedaan maar je bent wel verantwoordelijk voor de algemene administratieve werkzaamheden, bewaken van budgetten en het verzorgen van planningen.

  • Als persoon ben je klantgericht, enthousiast en flexibel.
  • Je bent bereid om wisselende diensten te werken, we zijn namelijk 6 dagen per week geopend van 9 – 21 uur.
  • Je hebt goede kennis van Word en Exel en aanleg om met computers te werken
  • Je hebt affiniteit met sport en bent bij voorkeur zelf een actief sporter
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (Frans en/of Spaans / Portugees is een pre)

Wat kan je van ons verwachten?

Uitdagende baan met veel (eigen) verantwoordelijkheid, veel afwisseling, goede werksfeer en leuke collega’s.