Deze vacature is verlopen.

Warehouse Manager

 

S.M.J. BEVERAGES SURINAME NV
Industrieweg Noord #37 Paramaribo, Tel: 404903/5  Fax: 404901

E-mail: infosr@smjaleel.com

 

Beverages Suriname is op zoek  naar mensen die een toonaangevende rol kunnen vervullen binnen haar organisatie. Per heden heeft SMJ Suriname een vacature open voor:

 

Warehouse Manager

 

SMJ levert dagelijks frisdrank produkten aan wederverkopers. Hiertoe worden vrachtwagens met goederen beladen (expeditie) die vooraf door magazijn medewerkers zijn geraapt. Om de voorraden op peil te houden ontvangen wij wekelijks containers met aanvullende lading.  De aanvoer van bulk voorraad geschiedt middels bestellingen bij de producent.

Als Warehouse Manager bent u verantwoordelijk voor de totale logistieke stroom.

U geeft leiding aan een team van Assistenten en checkers  en onderhoudt het contact met dienstverleners zoals vracht transporteurs, inklaarders en verschepingsmaatschappij als ook utiliteiten,  en beveiliging.

Naast de operationele taken bent u tevens verantwoordelijk voor de administratie en de dagelijkse afstemming van de inventaris. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het advieseren van herbevoorradings hoeveelheden per sku en participeert u op management niveau in de besluitvorming.

 

 

Functie eisen:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren leidinggevende persoon met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandige werkhouding, een natuurlijke leider.

Daarnaast;

Enkele jaren ervaring in een soort gelijke logistieke functie

MBO werk- en denkniveau, een gerichte vooropleiding is een pre

Je bent kwaliteits- en veiligheidsbewust

Je kan mensen motiveren en bent collegiaal

Bereidheid lange en flexibele uren te werken inclusief zaterdagen

Een goede beheersing van de Nederlandse/Engels taal

Sterke computervaardigheden

 

 

Wat bieden wij? Een plezierige en informele werksfeer binnen het kader van SMJ Beverages, een flexibele baan met een passend salaris.

 

Sollicitaties (brief & CV) richten aan SMJ Beverages infosr@smjaleel.com – sluiting 31 Juli 2019.WH mgr vacature