Deze vacature is verlopen.

Vacature Online marketeer

Fernandes Bakkerij N.V. is een Business- Unit van de Fernandes Group en marktleider op het gebied van de productie en de verkoop van Brood, Banket, Bake-off en Snack producten.

Voor de afdeling Marketing zijn wij op zoek naar een

Online Marketeer

Is online marketing je passie en heb je ruime ervaring met het beheer van digitale kanalen? Heb je een passie voor social media en weet je door het creëren van content en het gebruik van social advertising bij het juiste publiek de juiste snaar te raken? Dan ben jij misschien de enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn.

Als Online Marketeer ben je niet alleen verantwoordelijk voor het beheer van alle digitale kanalen van Fernandes Bakkerij en Fernandes Snacks, maar ook voor de groei van deze kanalen. Verder coördineer je contentcreatie (zowel intern als in samenwerking met derde partijen), ben je de creatieve drive op social media en hou je jouw teamgenoten scherp door het beheren van de contentkalender. Verder zorg je voor constant groeiende cijfers op-, en wekelijkse rapportages van-  de Social Media kanalen van Fernandes Bakkerij en Fernandes Snacks, zowel middels de kanalen zelf als dedicated Social Media Management software.

Tot de rest van je verantwoordelijkheden behoren:

 1. Plannen, creeëren en coördineren van content voor de Social Media kanalen, de website en eventuele digitale marketing applicaties;
 2. Het analyseren en rapporteren van de digital content resultaten, en op basis daarvan constant werken aan verbetering en optimalisatie;
 3. Het invullen van digital content calenders en werken volgens posting/publishing schedules in samenwerking met de marketing coördinators, de media agencies en de marketing agencies (externe leveranciers);
 4. Het ondersteunen in diverse backoffice- en graphic design taken binnen de Marketingafdeling.

Werkomgeving

Na 55 jaar ervaring op de Surinaamse markt is Fernandes Bakkerij uitgegroeid tot een van de grootste Food organisaties in Suriname. Fernandes Bakkerij is ISO/HACCP 22000 gecertificeerd, welke in januari 2010 is behaald. De nieuwe Fernandes broodfabriek garandeert nog meer goed, veilig, gezond en vers brood voor Suriname. Fernandes Bakkerij bestaat uit verschillende In de banketafdeling worden de heerlijkste bollen, taarten, gebak en hartige snacks geproduceerd. En een snack afdeling, die voor een ieder de lekkerste Tesa fesa’s, Krakeling etc. maakt. Bij Fernandes Bakkerij werken momenteel 463 medewerkers.

De kandidaat die wij zoeken:

 • Heeft HBO werk en denkniveau;
 • Heeft 0-2 jaar werkervaring en kennis met nieuwe digitale media;
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Heeft een sterk analytisch vermogen;
 • Is accuraat en werkt gestructureerd;
 • Is Pro-actief en assertief;
 • Heeft passie voor social media.

*Grafisch talent en/of kennis van photo- en video editing software is een pré.

Is dit jouw droombaan en kun je niet wachten op aan de slag te gaan? Mail nu jouw sollicitatie brief inclusief CV naar de afdeling Human Resources via Freelance.