Deze vacature is verlopen.

Vacature medewerker Klantenservice

Wat ga je doen?

Na een succesvolle pilot, breiden wij onze dienstverlening op verzoek van onze klant uit met klantcontact via telefoon en de mail. Om ons team te versterken hebben wij jou nodig! Je bent het visitekaartje van onze opdrachtgever. Je beantwoordt via live chat en de telefoon vragen van klanten en geeft informatie over uiteenlopende producten.

Wat vragen we van je?

 Je hebt een servicegerichte instelling en grote affiniteit met het internet (met name online shoppen), je bent stressbestendig en je kan bijzonder goed multitasken. Jij bent pas tevreden als de klant tevreden is. Door je enthousiasme en je drive maak jij het verschil.

Onze klant

Op de website van onze opdrachtgever kun je meer dan 15 miljoen producten van bijna 6600 shops snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op prijs, maar ook op kenmerken als betalingsopties, keurmerken en levertijd. Verder kun je er informatie over een product inwinnen dank zij meer dan 450.000 productbeoordelingen van andere consumenten en experts en  meer dan  9.000 video-reviews. Je gaat de bezoekers van deze website helpen te vinden wat ze zoeken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke bijbaan voor ongeveer 4 uren per dag met doorgroeimogelijkheden naar andere functies en meer uren. De werkzaamheden worden vanuit ons kantoor verricht. De werkuren zijn in overleg te bepalen.

Door middel van training on the job zul je vakkennis en ervaring op doen op het gebied van online dienstverlening.

Het is voor deze functie belangrijk dat je leergierig bent en je ontwikkelt en kunt multitasken. Je kunt dan op korte termijn doorgroeien. Wij zoeken personen die zich voor langere tijd beschikbaar willen stellen en mee willen groeien.

Functie eisen:

 • HBO+ werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede vaardigheden met computers (goede typsnelheid, meer dan twee vingers, bij voorkeur kunnen blindtypen);
 • Minimaal 20 uur per week beschikbaar zijn;
 • Ervaring met (online/telefonische) klantenservice is een plus

Je profiel

 • Empatisch vermogen en inlevingsvermogen in diverse klanten;
 • Een servicegerichte houding en goede luistervaardigheid;
 • Flexibel in je werkzaamheden en beschikbaarheid;
 • Out of the box kunnen denken;
 • Stressbestendig;
 • Enthousiast en gemotiveerd;

Beschikbaarheid en werktijden

Minimaal 4 uur per werkdag beschikbaar zijn tussen 02.00u s’morgens en 20.00u s’avonds van maandag t/m zondag. Kandidaten moeten minimaal 1 keer in de week beschikbaar zijn voor de shifts 02.00u-06.00u en 06.00u- 09.00u. Ook in het weekend.

Over Alembo

Alembo levert vanuit Suriname data entry en dataverwerking, naast een aantal internetgerelateerde diensten gericht op middelgrote bedrijven in Nederland en België. Kwaliteit is bij alle diensten een belangrijk focuspunt. Zie voor meer informatie www.alembo.nl

Werken bij Alembo

Betekent samenwerken in een professionele, collegiale sfeer. Samen steeds beter presteren om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Daarbij staan plezier in het werk, onderlinge waardering en groeikansen voorop.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prima basissalaris, kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij een vaste aanstelling.

Neem nu actie!

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail of bezorg nu je CV met daarbij een korte motivatie naar:  pz@alembo.nl t.a.v. de Human Resources Manager of deponeer het in de bus aan de Plutostraat 102.

Na de selectieprocedure worden de geselecteerden opgeroepen voor een test en worden er individueel verdere afspraken gemaakt.

Reageren is mogelijk tot en met 15 juni 2013