Deze vacature is verlopen.

Vacature Google AdWords Consultant

Google AdWords Consultant

Kunnen wij jou onze klanten toevertrouwen?

InfoTrade is een online marketing bureau met een hoge specialisatie in het voeren van effectieve Google AdWords campagnes voor een brede range aan klanten. Het bureau is in 2004 opgericht door Wilbert Philippo, een Google AdWords specialist met ruim 11 jaar ervaring. Door het constant leveren van topkwaliteit en pro-actieve communicatie naar haar klanten groeien we jaarlijks met 20 tot 30 procent. Sinds 2008 hebben wij ook een vestiging in Suriname. Vanuit deze vestiging worden onze Nederlandse klanten bediend met Google AdWords campagnes, online advertising, website analyse en conversie optimalisatie. Er werken 10 gecertificeerde Google AdWords specialisten bij InfoTrade waarvan 5 vanuit Suriname.

Door onze constante groei zijn wij op zoek naar een:

Aankomend AdWords Consultant – 40 uur per week

De consultant gaat zich zelfstandig bezig houden met het opzetten, optimaliseren en beheren van Google AdWords campagnes voor onze klanten. Je zorgt voor een een goede werking van Google Analytics en ontwikkeld jezelf tot een specialist hierin. Afhankelijk van je kennis en ervaring zul je de Nederlandse klanten helpen met het verbeteren van hun website, het verhogen van de conversiepecentages door het geven van goede adviezen, conversie optimalisatie testen uitvoeren, rapportages maken en telefonisch overleg plegen met de klant. In eerste instantie zal je samenwerken met een Senior Search Engine Advertising consultant in Nederland, maar het is de bedoeling dat je op termijn zelfstandig het proces met de klant in handen neemt.

Wat zoeken we?

Omdat dit zo’n nieuw vakgebied is, is het niet noodzakelijk dat je ervaring hebt met bovenstaande werkzaamheden. Wat we zoeken is iemand die:

 • een universitaire opleiding heeft of een afgeronde HBO opleiding met enige jaren ervaring
 • beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen
 • commercieel gevoel heeft
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift
 • serviceverlenend en klantvriendelijk is
 • analytisch en cijfermatig sterk is
 • ambitieus is en steeds nieuwe dingen wil leren
 •  internet een enorme uitdaging vindt
 •  het leuk vindt in een team te werken
 •  met beide benen op de grond staat
 •  zichzelf eerlijk en betrouwbaar acht

Wat bieden wij?

Een enorme uitdaging om jezelf te ontwikkelen op het gebied van nieuwe media, online en internet. Je kunt bij ons alles leren op deze gebieden als je leergierig bent. We bieden je beste opleiding op dit gebied, maar ook op andere gerelateerde vlakken als je dat wilt. Je werkt in een internationaal georiënteerde omgeving met de nieuwste methodes, met moderne computers en goede internetverbindingen. We zijn een snel groeiend bedrijf waar jij een belangrijke bijdrage aan kunt leveren en dus ook mee kunt groeien qua verantwoordelijkheden en salaris.

Je kunt rekenen op een prima aanvangsalaris dat afhankelijk is van jouw kennis, ervaring en opleiding. Je werkplek is op ons kantoor in Santopolder, Wanica en je werkt tijdens normale kantooruren overdag.

Denk jij dat wij jou onze klanten kunnen toevertrouwen nadat je een gedegen interne opleiding gehad hebt bij ons? Stuur dan je brief met uitgebreide motivatie en onderbouwing waarom je aan bovenstaande eisen voldoet en CV t.a.v. Wilbert Philippo via het contactformulier.

Omdat mondelinge en schriftelijke communicatie een van de belangrijkste vereisten is voor deze functie worden alleen volledige en in uitstekend Nederlands geschreven reacties en CV’s in behandeling genomen.