Deze vacature is verlopen.

Vacature Financieel-Administratief medewerker

Carifruits, producent van Coropina producten, opereert meer dan 15 jaar op de Surinaamse markt. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven:

Financieel-Administratief medewerker

Functieomschrijving:

Als financieel medewerker houd je je bezig met het voeren van de financiële administratie. Je verricht maandafsluitingen, de jaarafsluiting en interne controlewerkzaamheden, zoals het analyseren van gegevens en het opstellen van adviezen.

Functie eisen:

  • Je beschikt ten minste over een afgeronde IMEAO opleiding (AO stream) met administratieve ervaring op MBO+ niveau.
  • Je hebt een proactieve werkhouding en draagt oplossingen aan voor geconstateerde problemen.
  • Je kan goed overzicht houden van alle te verrichten taken en begrijpt de samenhang hiervan. Je weet de werkzaamheden van het team samen met collega’s te prioriteren. Je kan goed communiceren met interne en externe klanten. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook in staat om in teamverband projecten te kunnen doen.
  • Je beschikt over basiskennis van Office en het is een pre als je bekend bent met Account View.
  • Begrippen als nauwkeurig, het hebben van inzicht, gestructureerd werken, ondernemend, hoge handelingssnelheid en service- en resultaatgericht zijn op jou van toepassing. Je bent een doorzetter, je kunt je voortdurend aanpassen aan de veranderende eisen in het werk en je kunt improviseren in een dynamische werkomgeving.

Wij bieden een afwisselende fulltime functie in een plezierige werkomgeving met informele omgangsvormen. De salariëring is afgestemd op de werkervaring en opleiding en bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden.

Past deze baan bij jou?
Stuur dan je sollicitatie naar ons via Freelance of naar Carifruits NV t.a.v. de afdeling personeelszaken o.v.v. de functienaam.