Deze vacature is verlopen.

Vacature F&B Supervisor

Als F&B Supervisor binnen Queens Hotel ben je verantwoordelijk voor het leiden van alle  werkzaamheden tijdens het ontbijt en in onze restaurant. Jij stuurt het ontbijt team en het restaurantteam  aan in dagelijkse operatie en draagt op deze manier bij aan het geven van een unieke ervaring aan onze gasten. Jij streeft er, samen met het team, altijd naar om onze service te verbeteren en jij draagt hiervoor originele ideeën aan die je graag tot uitvoer brengt.

Wie zijn wij?

Queens Hotel is een hotel met een 4 sterren allure, gevestigd in het SUP-gebied van Suriname. Onze kamers zijn zeer ruim en rustig ingericht en voorzien van moderne communicatiemiddelen. In het hotel zijn verder een bar, restaurant,  ontbijtruimte, banketzalen etc.

Wie ben jij?

Jij bent van nature een leider en hebt ervaring met het aansturen van een team. Daarnaast heb je werkervaring in de F&B afdeling van een hotel of restaurant.  Je bent een vroege vogel en vindt het fijn om ook tijdens de ochtend uren te werken. Je beschikt over diepgaande vakkennis op het gebied van eten en drinken en je brengt je enthousiasme over dit onderwerp graag over op gasten en collega’s. Daarnaast ben je communicatief en organisatorisch sterk en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat wij jou bieden

In deze functie ben je werkzaam voor Queens Hotel. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

Solliciteren

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar ons via Freelance.