Deze vacature is verlopen.

Vacature Chefkok

Ter versterking van het managementteam van een van onze relaties, actief in de hospitality, zoeken wij een enthousiaste, gedreven en competente collega:

Chefkok

Taakverwachtingen:

Als eindverantwoordelijke geeft u leiding aan een keukenteam van ± 35 medewerkers. U bent belast met het coördineren van het inkoopproces en voorraadbeheer. U draagt zorg voor de operationele en strategische planning waarbij u toeziet op een cost-efficiente menu samenstelling en kwalitatief hoogstaande maaltijd bereiding, daarbij rekening houdend met de HACCP vereisten en de vereiste ISO standaarden.

Waaraan dient u te voldoen:

Als Chefkok heeft u een afgeronde koksopleiding en ruime ervaring opgedaan in restaurants/hotels en soortgelijke posities. U beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en u bent pas tevreden als de gasten dat ook zijn. U heeft oog voor detail, bent zeer creatief, stressbestendig, flexibel en gemotiveerd. Als Chefkok kunt u goed omgaan met snelle veranderingen en weet u dit goed over te brengen naar het team. U beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en kunt je goed verstaanbaar maken in de Engelse taal. Hiernaast hebt u kennis en ervaring met Excell.

Bent u dé gedreven Chefkok? Dan zijn wij op zoek naar u!

Uw sollicitatie o.v.v. “vacature benaming”

tot uiterlijk  24 juni 2016  opsturen naar

“The Slight Edge” Consultancy NV

Via Freelance.

Voor verdere informatie kunt u bellen.