Deze vacature is verlopen.
Vacature Applicatie Coordinator - Vacaturebank.sr

Vacature Applicatie Coordinator

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) is een dynamisch bedrijf welke een centrale plaats inneemt in de totale ziekenhuiszorg. Het heeft als doel het verlenen van kwaliteitszorg aan de Surinaamse samenleving.

De afdeling Programma EPD (Programma Elektronisch Patienten Dossier) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft een belangrijke rol in het bereiken van de doelen en speelt in op de wensen van het ziekenhuis en de klanten (artsen, verpleegkundigen, administratieve krachten en staf).

Wij zijn per direct op zoek naar een Applicatie Coordinator

Uw profiel

In de functie als Applicatie Coordinator ben je in staat het grote geheel te kunnen zien, en je beschikt over gedetailleerde en praktische kennis van de huidige én toekomstige medische toepassingen. Als Applicatie coördinator ben je belast met het coordineren en plannen van proefprojecten/pilots, betrokken bij de implementatie van het ZIS/EPD en alle overige medische applicaties, bij het verwerken van feedback en verzoeken van gebruikers. Je kan het ZIS/EPD project ondersteunen op alle functionele en technische gebieden en biedt een overzicht van de vele functies, dat het ZIS/EPD moeten bieden om de werkprocessen zoals die gewenst zijn, te ondersteunen. Vervolgens zal je als Applicatie coordinator betrokken zijn bij de voorbereiding van ICT documentatie (SLA, SRM) en ZIS/EPD biedingsdocumenten, het vastleggen van eisen en wensen, supervisie en bewaking van de installatie van medische en ziekenhuistoepassingen en bij de analyse van de behoeften aan de ICT-infrastructuur die in het kader van het project vereist zijn.

Doel van de functie

In de functie Applicatie Coordinator vorm je de brug tussen ICT-projecten binnen het Programma EPD, de ICT afdeling en de applicatieleveranciers. Het gaat om ICT projecten, die in opdracht van de organisatie in het kader van het verbeteren van de zorgverlening worden uitgevoerd en in beheer genomen worden door de ICT-AZP.  De Applicatie Coordinator bewaakt de gemaakte afspraken tussen partijen voor het gezamenlijk leveren van services binnen de projecten. Doorgaans spelen daarbij dienstoverstijgende aspecten een rol en/of is hij/zij deelprojectleider in een omvangrijker project.  De projecten kenmerken zich door de diepgang van de materie en een vaak grote en complexe omvang. De Applicatie Coordinator heeft langjarige ervaring met de implementatie van applicaties, beschikt over ruime materiekennis en kennis van de werkprocessen en is bekend met IT-netwerken.

Functie eisen

Kennis 

  • HBO+ werk- en denkniveau (Informatica, Bedrijfskundige Informatica)
  • Kennis van en inzicht in de principes van Prince 2, ITIL of vergelijkbare projectmethodieken en in staat deze in praktijksituaties toe te passen
  • Kennis van relevante ontwikkelingen op IT-gebied met name medische applicaties
  • Kennis van ICT-technieken en applicaties in ziekenhuizen
  • Kennis van inrichting en werkwijze van ICT-beheerorganisaties
  • Kennis van opzetten SLA en SRM documentatie

  Vaardigheden 

  • Applicatie modellering
  • Proactief
  • Het in begrijpelijke taal communiceren over stand van zaken van projecten, aanwezige knelpunten, risico’s, te nemen maatregelen en eventuele scopewijzigingen

Wat bieden wij

Wij bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Solliciteren

Uw kunt uw sollicitatiebrief en CV tot uiterlijk 22 februari 2019, e-mailen naar ons via Freelance.