Deze vacature is verlopen.

Sales assistant Google Business View (m/v)

Wij zijn een ambitieus en snel groeiend Belgisch bedrijf actief in de multimedia-sector. We bieden een totale dienstverlening aan in digitale communicatie op de volgende domeinen: websites, foto en video op het internet, nieuwsbrieven en de ontwikkeling van apps.

Ons bedrijf is sinds kort erkend door Google als vertrouwd bureau voor Business View. Met dit product kunnen Google-gebruikers in een bedrijf of zaak binnenkijken. In totaal zijn in België slechts 3 bureau’s erkend, zodat het marktpotentieel groot is.  

Wie we zoeken

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een sales assistant. Jij bereidt de bezoeken voor die onze account managers zullen afleggen en zorgt voor de administratieve verwerking ervan. Dit is waar jij verantwoordelijk voor wordt binnen ons team:

  1. Je verzamelt de adressen van bedrijven die per dag door de account managers zullen worden bezocht en geeft deze in in de databank. Je onderzoekt of deze bedrijven reeds op Google Maps en Google Plus aanwezig zijn. Je staat daarvoor dagelijks in contact met de account manager.
  2. Je verwerkt aanpassingen van adresgegevens  die door de account managers worden genoteerd en vult de contactgegevens verder aan. Je verwerkt de orders.
  3. Je bereidt marketing acties voor in overleg met de business development manager.
  4. Indien een klant daarom vraagt en in overleg met de account manager stel je offertes op maat op.

Wat we van je vragen

  • Je werkt heel nauwgezet
  • Je bent communicatief
  • Je bent klantgericht
  • Je kan goed om met deadlines
  • Je hebt een resultaatgerichte instelling en wil je doelstellingen kost  wat kost realiseren

De functie betreft een voltijdse functie (40 uren per week). Hier staan een competitief verloningspakket met bonus in functie van de resultaten, een aangename internationale werkomgeving met veel afwisseling en groeimogelijkheden tegenover.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar ons via deze website. Plaats van tewerkstelling is Paramaribo, Q-Mall aan de Kwattaweg. Voor bijkomende informatie kan u ons steeds bereiken per e-mail.