Deze vacature is verlopen.

Opleidingsredacteur

Teleseminar is een jong en ambitieus Belgisch bedrijf actief in de opleidingssector. Onze slogan “Voortaan volgt u thuis seminaries” vat de activiteiten in één zin samen: we maken opleidingen op computer voor iedereen die verplicht is zich permanent bij te scholen voor zijn beroep: boekhouders, accountants, advocaten, artsen, tandartsen en meer.

Voor het marktsegment van financiële beroepen is Teleseminar op zoek naar een opleidingsredcteur die instaat voor de opmaak van opleidingen.

Wat we van je vragen:

      Diploma: graduaat of master (bij voorkeur accountancy, fiscaliteit, juridisch of aanverwant) of gelijkaardig door ervaring of sterke interesse

      Je bent analytisch ingesteld

      Je bent sterk in het helder en beknopt formuleren van een uiteenzetting

      Ervaring in de accountancy of juridische sector- en/of opleidingssector zijn niet vereist, doch een sterk pluspunt

      Je schrijft perfect Nederlands

      Een minimum aan PC-ervaring

Wat je zal moeten doen:

      Je stelt opleidingen samen. Op basis van een gefilmde spreker en zijn powerpoint-presentatie of Word-tekst wordt een indeling gemaakt in logisch gestructureerde hoofdstukken en slides, eventueel aangevuld met voorbeelden, oefeningen, wetteksten, cases…

      Je maakt de opleidingen aan. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van intern ontwikkelde software die je wordt aangeleerd.

De functie betreft een full-time functie. Plaats van tewerkstelling is Paramaribo, maar je staat dagelijks in contact met ons hoofdkantoor in België. Je krijgt een loon naar werken.

Interesse? Stuur je cv en/of motivatiebrief naar ons. Voor vragen, laat een reactie achter.