Deze vacature is verlopen.

Medewerkers Klantenservice

Wie zijn wij?

Alembo is de grootste ISO gecertificeerde outsourcingspecialist in Suriname. Met een snel groeiend team van meer dan 100 medewerkers, leveren wij kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van administratie, content management, klantenservice en specialistische bedrijfsprocessen. We zijn een professionele organisatie met een warm hart.

Voor onze Business Unit Klantenservice zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, die klantgericht zijn en voldoening halen uit het helpen van mensen.

Wat ga je doen?

Je beantwoordt via live chat,  mail en of de telefoon vragen van klanten en je geeft informatie over uiteenlopende producten (inbound). Je zorgt dat je kennis up to date is en je werkt nauw samen binnen het team.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een service-en klantgerichte instelling en grote affiniteit met het internet (met name online shoppen en zoeken op Google). Je bent stressbestendig en je kan bijzonder goed switchen van taken. Jij bent pas tevreden als de klant tevreden is. Door je enthousiasme en je drive maak jij het verschil!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke baan voor minimaal 20 uur per week. De werkzaamheden worden vanuit ons kantoor verricht. De werkuren zijn in overleg af te spreken tussen 4:00 – 18:00 uur van maandag tot en met zondag. Je krijgt een training ‘on the job’ en een coach toegewezen. Na de training start je met het onderdeel live chat. Alembo is een snel groeiende organisatie en we stimuleren het werken op verschillende projecten en het doorgroeien naar een andere functie.

Functie-eisen

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede typevaardigheden (> 250 per minuut);
  • Je bent minimaal 3 dagen doordeweeks en om het weekeinde beschikbaar.

Je profiel

  • Empatisch- en inlevingsvermogen in diverse klanten;
  • Een kwaliteits- en klantgerichte houding en goede luistervaardigheid; bewaken KPI’s
  • Flexibel in je werkzaamheden en beschikbaarheid;
  • Out of the box kunnen denken;
  • Leergierig;
  • Enthousiast en gemotiveerd.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een prima basissalaris, kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij een vaste aanstelling.

Solliciteer nu!!

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je cv met daarbij een korte motivatie naar ons via deze website t.a.v. de Human Resources manager. Mevrouw B. Meije. De selectieprocedure bestaat uit gesprekken en testen. Sluitingsdatum: 6 februari 2015.