Deze vacature is verlopen.

Marketing & Sales Manager

Het ‘merk’ Torarica is de trots van Suriname. Onze diensten op het gebied van hospitality zijn al ruim 50 jaar ongeëvenaard.

Deze positie hebben wij verdiend en zullen wij behouden doordat wij ons in alles dat we doen laten leiden door innovatieve ideeën, professionaliteit, creativiteit en ervoor zorgen dat zowel onze gasten als onze medewerkers nergens liever willen zijn dan bij ons, de Torarica Group of Hotels.

Ons dynamisch managementteam is op zoek naar collega managers, die op inspirerende innovatieve wijze, in teamverband op strategisch niveau de “Torarica Group of Hotels” naar nog grotere hoogtes helpen brengen:

een Marketing & Sales Manager

Met de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en operationaliseren van marketing strategie en beleid.

Ben jijeen innovatieve trendsetter?

Lijkt het jouw inspirerend om je van jouw meest creatieve zijde te laten zien in de beste hotels van Suriname?

Heb jij meerjarige ervaring in de internationale hotel en toerisme sector ?

Ben jij outgoing, analytisch, bijzonder commercieel en communicatief heel sterk ?

Ben jij resultaatgericht out of the box denkend en degene die onze “TORARICA brand” weet neer te zetten en te bewaken in binnen- en buitenland ?

Voldoe jij daarnaast ook aan onze meerjarige ervaringseisen en ben jij afgestudeerd op HBO/academisch niveau?

Dan willen wij graag kennismaken!

Wij bieden een moderne, vernieuwende werkkring in een professioneel managementteam met uitstekende arbeidsvoorwaarden, primair en secundair.

Ben je enthousiast over deze functie en denk je voor ons de geschikte persoon te zijn? Stuur dan een sollicitatie via deze site tot uiterlijk 10 mei 2013.