Deze vacature is verlopen.

Creatieve tekstschrijvers

Voor onze Nederlandse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste en creatieve tekstschrijvers die Nederlandstalige omschrijvingen kunnen maken voor producten op de website. Je houdt hierbij rekening met de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door de klant.

Profiel
Je hebt ervaring met het schrijven van begrijpelijke en klantgerichte teksten en het schrijven van conversieteksten. Je bent communicatief sterk en je weet hoe je een boodschap door een goede tekst over moet brengen. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschik je over het vermogen om mee te denken met de klant. Voor deze functie is het van belang dat je weet hoe je teksten kunt optimaliseren voor zoekmachines (SEO).

Functie eisen
• Afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in de richting Communicatie, Journalistiek of een soortgelijke opleiding;
• Uitstekende schrijfvaardigheden;
• Flexibele en zelfstandige werkhouding;
• Ervaring met het schrijven voor websites (‘schrijven voor conversie’);
• Bij voorkeur beschikbaar voor minimaal 20-25 uren per week van ma t/m vrij.

Over Alembo
Alembo NV levert vanuit Suriname data entry en dataverwerking, naast een aantal internetgerelateerde diensten gericht op middelgrote bedrijven in Nederland en België. Kwaliteit is bij alle diensten een belangrijk focuspunt.

Wat wij bieden?
Wij bieden je een prettige, informele werksfeer binnen een overwegend jong team met een goed salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Wat werken bij Alembo extra leuk maakt is onze maandelijkse borrel en wat dacht je van een jaarlijks bedrijfsuitje naar het binnenland?