Deze vacature is verlopen.
Vacature Zaalartsen (M/V) - Vacaturebank.sr

Vacature Zaalartsen (M/V)

azp

Suriname

Suriname heeft ongeveer 500.000 inwoners waarvan bijna 90% in de 400 km lange kuststrook woonachtig is. Het land is een tropisch Zuid-Amerikaans land met een boeiende multiculturele samenleving met een Caribische sfeer, waar Nederlands de officiële voertaal is. Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is een dynamisch bedrijf welke een centrale plaats inneemt in de totale ziekenhuiszorg. Het heeft als doel het verlenen van kwaliteitszorg aan de Surinaamse samenleving.

Voor de afdeling Chirurgie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde artsen met affiniteit voor chirurgie om ons team te versterken.

Zaalartsen / ANIOS  (M/V) (in Suriname)

Functieomschrijving

U bent onder supervisie van de chirurg verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van de klinische patiënten en u draagt zorg voor de verslaglegging. In een wisselend rooster met de andere artsen bent u tevens betrokken bij de opvang van chirurgische spoedgevallen. De artsen werken in avond-, nacht- en weekend diensten.

Uw profiel

  • In het bezit van afgeronde opleiding geneeskunde
  • Affiniteit voor chirurgie
  • Stressbestendig
  • Goed in teamverband en intermenselijke contacten
  • Goed aanpassingsvermogen in andere cultuur
  • Interesse hebben voor het opzetten en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek

 

Ons aanbod

Een leerrijke omgeving met veel mogelijkheden klinische en praktische vaardigheden onder goede begeleiding te ontwikkelen. U zal een salaris conform de landelijk geldende normen en aantal jaren werkervaring ontvangen. Ook zal er voor u een ziektekosten verzekering worden afgesloten.

Het ziekenhuis beschikt als enige in Paramaribo over een spoedeisende hulp en als enige in Suriname over een afdeling pathologie, een radiotherapeutisch centrum en een neonatale intensive care unit. Verder is de grootste intensive care van Suriname in het AZP gevestigd.

De afdeling chirurgie is een dynamische afdeling met een capaciteit van ruim 50 bedden en een polikliniek. Het team bestaat uit 6 chirurgen met uiteenlopende specialisaties waaronder algemene chirurgie, vaatchirurgie, oncologische chirurgie, kinder chirurgie en trauma chirurgie.

Belangstellenden worden gevraagd hun sollicitatiebrief en curriculum vitae zo spoedig mogelijk te mailen naar Drs. A. Nannan Panday (Chirurg) via Freelance.