Deze vacature is verlopen.
Chauffeur (categorie D) - Vacaturebank.sr

Chauffeur (categorie D)

Chauffeur (in het bezit van rijbewijs categorie D)

Bergendal Eco & Cultural River Resort heeft haar deuren geopend in december 2008 en bestaat uit het Resort en het Adventure Center. Op 6 hectare land zijn 44 comfortabele lodges gebouwd, waar ongeveer 100 tot 150 toeristen kunnen worden gehuisvest.  Vanuit het Adventure Center worden er diverse activiteiten aangeboden waaronder hikingtours, kajaktochten en de kabelbaan over de Suriname rivier. Naast het gebruik van het zwembad, bar en wellness kunnen gasten heerlijke gerechten en snacks vertoeven in ons restaurant.

Voor Bergendal Eco & Cultural River Resort zijn wij ter versterking van de transport afdeling per direct op zoek naar een rijgrage chauffeur die van aanpakken weet. Ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs categorie BED, bereidt te leren, graag in contact met onze gasten en communicatief vaardig? Dan zijn wij dringend op zoek naar jou!

Als chauffeur van Bergendal ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van personeelsleden vanuit Paramaribo naar Brokopondo en visa versa. Tevens houd jij je bezig met het bezorgen en afhalen van bagages van onze resortgasten en alle andere werkzaamheden die aan het logistieke proces verbonden zijn. De functie van Chauffeur is een zeer verantwoordelijke baan, waarbij je veelvuldig in contact bent met onze gasten en collega’s.

Functie-eisen

  • Fysieke gezondheid
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Bereidt weekend, dag- en avondshiften te werken

Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris
  • Prettige werkomgeving

Interesse?

Spreekt bovenstaande vacature jou aan of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan? Solliciteer dan uiterlijk voor 26 juni as. op deze vacature via deze website of loop langs bij Hotel Krasnapolsky aan de Domineestraat en laat daar je CV en motivatiebrief achter t.a.v. de HR afdeling van Bergendal.