Testimonials

Freelance.sr heeft vele tevreden klanten. En dat is niet voor niets. Lees hier waarom bijvoorbeeld Mets of de manager van Queens hebben gekozen voor Freelance.sr.

Uw eigen ervaring delen?
Wij horen graag uw mening. Laat ons weten wat uw ervaringen zijn met Freelance.sr en stuur een e-mail naar info@freelance.sr onder vermelding van Testimonial.

“Heb deze website ervaren als zeer klantvriendelijk, waarbij kwaliteit en flexibiliteit belangrijk zijn. Veel goede reacties stroomden binnen, al op zeer korte termijn na het plaatsen. Deze website is een goed initiatief en zeker een aanrader.”

Mw. Drs. Sharmila Ramadhin, Algemeen Consultant

“Queen’s Hotel heeft al ruim 6 maanden ervaring met Freelance.sr en in deze periode hebben de online geplaatste vacatures veel solicitanten opgeleverd en ook een paar nieuwe medewerkers. In Middels hebben wij King’s Enterprises N.V. er ook bij betrokken. En om te zeggen dat wij tevreden zijn met de reponse is een understatement. Veel meer directe response i.v.m. de kranten advertenties. Freelance.sr is makkelijk en toegankelijk. Binnen een paar minuten ben je klaar om je vacature online te plaatsen.”

“Freelance.sr is een tool welke an absolute must is voor elke HR Manager en/of afdeling.”

Gulshan Alibux, Operations Manager, Queens Hotel Suriname

“Goede feedback, goede kandidaten die zich hadden aangemeld.” Mario C. Sontohartono, Manager, Netlink NV

“Binnen enkele uren na mijn vacature te hebben geplaatst op Freelance.sr, kreeg ik al reacties binnen waar ik meteen antwoord op kon geven en binnen enkele dagen had ik al de juiste persoon kunnen vinden om aan mijn projecten te werken.” Henk Yorks, Managing Director, DesignIT

“Freelance.sr is een geweldig medium voor de lokale dienstverlenende markt en zal over de jaren alleen maar meer groeien in Suriname om zo haar interactieve plaats in de fysieke arbeidsmarkt op te eisen. Proficiat.” Phill Tevreden, Innovation Manager, TMIL

“Freelance.sr is een snel groeiende vacature website en werkt steeds aan het vernieuwen van het online vacature process.
Ik heb zelfs wat advertenties hier geplaatst en ken de website vanaf de oprichting. Zeer goeie response gehad van zowel werkzoekenden als de beheerder van de site. Intussen heb ik ook een paar medewerkers via deze site een baan kunnen aanbieden.
Ik zou iedereen adviseren om gebruik te maken van deze site en haal je voordelen eruit.
Freelance.sr keep up the good work.” Ameet Binda, Manager, Webzz

“Freelance.sr is een goede vacaturesite die in de behoeften voorziet van werkgever en werkzoekende. Freelance.sr is echt een aanrader.” Rhonda Lieuw A Sen, Hoofd PZ afdeling, METS Resorts

“Freelance.sr is in tegenstelling tot andere soortgelijke diensten heel eenvoudig te gebruiken. Een vacature plaatsen is binnen enkele minuten al gebeurt. Nog geen uur na het plaatsen van mijn vacature kreeg ik de eerste reactie, iets wat ik niet had verwacht. Mijn toekomstige vacatures plaats ik dan ook allemaal zeker op Freelance.sr, waarom zou ik het elders moeten doen?” Kishan Ramsukul, Software Developer, Caritso