Deze vacature is verlopen.

Vacature Webdeveloper Specialist

Alembo NV

Wie zijn wij?

Alembo N.V. is de grootste BPO outsourcing specialist in Suriname. Met een snel groeiend team van meer dan 150 collega’s, richten wij ons op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo N.V. heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van gegevensverwerking, content management, klantenservice en specialistische bedrijfsprocessen.

Wat ga je doen?

Als webdeveloper ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van websites voor een verzekeringsmaatschappij, zowel de vormgeving als de technische bouw.

Wat vragen we van jou?

Je bent een HBO-er met circa 5 jaar PHP development ervaring. Je kunt scripts schrijven in PHP en je hebt ervaring met Webplatform Codelgniter. Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van websites en je bent gewend rekening te houden met zowel, security, usability als SEO. Je hebt ervaring met het connecten en bouwen van API’s.

Het is jouw uitdaging en passie om bij te dragen aan nieuwe- en optimalisatie van websites wat voldoet aan de klantwensen, binnen de projectplanning. Je werkt graag samen met een team (op afstand) en je bent oplossingsgericht en een echte creator!

Specifieke kennis die van belang is voor de functie: MySQL, HTML/CSS/JQuery, GIT, Laravel.

Wat bieden wij jou?

Een professionele, innovatieve en ontwikkelingsgerichte werkomgeving met een warm hart. De functie is voor 30 tot 40 uur per week.

Solliciteren:

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je CV met daarbij een korte motivatie naar ons via Freelance. De selectieprocedure bestaat uit gesprekken en een test. Sluitingsdatum: 28 juni 2018

Voor info bezoek: https://werkenbijalembo.sr/