Deze vacature is verlopen.

Vacature Technicus in opleiding (m/v)

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) is een dynamisch bedrijf welke een centrale plaats inneemt in de totale ziekenhuiszorg. Het heeft als doel het verlenen van kwaliteitszorg aan de Surinaamse samenleving. Het Radiotherapeutisch Centrum Suriname (RTCS), een bedrijfsunit van het AZP, wil als oncologisch centrum voor patiënten met tumoren de best mogelijke radiotherapeutische zorg leveren. Tevens verricht het RTCS onderzoek naar het therapeutisch effect van radiotherapie en bevordert zij onderwijs en innovaties op het vakgebied. Het RTCS is per direct op zoek naar:

(Versneller) technicus in opleiding (m/v)

Doel van de functie

Het waarborgen van de technische en functionele betrouwbaarheid en veiligheid van  radiotherapeutische en radiologisch apparatuur. De versnellertechnicus is onder andere verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud aan de lineaire versnellers, teneinde de kwaliteit van de bestralingsbehandelingen te kunnen borgen.

Functieomschrijving

In de functie van technicus, verricht je na een gedegen opleidingsperiode zelfstandig en in teamverband onderhoud en reparaties aan radiotherapeutische, radiologische en aanverwante apparatuur, inclusief modificaties en upgrading. Voortdurend werk je mee aan het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en protocollen. Je communiceert met gebruikers, leveranciers en externe deskundigen. Na voldoende kennis en ervaring te hebben opgedaan ben jij aanspreekpunt voor de bestralings en radiologie apparatuur, waarbij je nauw contact onderhoudt met klinisch fysici, klinisch fysisch medewerkers en technici.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding richting elektronica
  • Brede belangstelling voor techniek en de toepassing daarvan in een ziekenhuisomgeving
  • Werkzaamheden zelfstandig en in teamverband plannen en uitvoeren
  • Creativiteit en improvisatievermogen
  • Doel en resultaatgericht werken
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Stressbestendig en doorzettingsvermogen

Uw sollicitatiebrief met CV kunt u uiterlijk 19 maart 2019 e-mailen naar ons via Freelance of persoonlijk bezorgen bij het RTCS ter attentie van drs. S. J. Gangaram Panday (Operations Manager RTCS). Voor informatie kunt u bellen naar RTCS tel 442400.