Deze vacature is verlopen.

Vacature Productie Supervisor M/V

Suriname Cartridge Depot N.V. is een jong dynamisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het recyclen van laser toners voor het Surinaamse en Guyanese bedrijfsleven. In verband met verschuivingen binnen de organisatie, zijn wij per direct op zoek naar nieuw talent.

Productie Supervisor M/V

Als Supervisor stuur jij de afdeling productie aan, bestaande uit full timers en part timers. Jouw kerntaak is om ervoor te zorgen dat alle bestellingen optimaal worden gepland en dat de productie afdeling optimaal produceert. Daarnaast verzorg je managementrapportages, neem je deel aan diverse overleggen, beheer jij de voorraden, ben je verantwoordelijk voor alle operationele processen inclusief onderhoud van alle machines, je werkt goed samen met de verschillende afdelingen en weet je de techniek medewerkers te sturen en te motiveren.

Wat wij verwachten van jou is:

Dat je MBO werk en denkniveau hebt (afgeronde studie), goed kunt plannen en organiseren, kwaliteit en resultaatgericht bent, coaching vaardigheden hebt, proactief bent, goed bent met voortgangsbewaking, enorm stressbestendig en flexibel. Minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare functie.

Wat wij bieden:

  • Half jaar contract met uitzicht op langer dienstverband
  • 40-urige werkweek
  • Vakantiegeld
  • Aantrekkelijk maandsalaris (afhankelijk van gerelateerde werkervaring)
  • Een zeer inspirerende werkomgeving

Solliciteren:

U kunt per direct solliciteren door uw sollicitatie te sturen via Freelance.