Deze vacature is verlopen.

Vacature Medisch Analist

Organisatie

Het Prof. Dr. Paul C. Flu Medisch Wetenschappelijk Instituut  is een onderzoeksinstituut van de Anton de Kom Universiteit van Suriname en staat voor een uitdagende taak. Met  visie en energie houdt het MWI zich bezig met (vernieuwend) wetenschappelijke onderzoek t.b.v. (gezondheids)zorg. Daarnaast biedt het Instituut de faciliteiten en infrastructuur voor het verzorgen van het onderwijs van de Faculteit der Medische Wetenschappen in het MWI. Naast medewerkers met een wetenschappelijke functie, werken bij het MWI een aantal medewerkers bij ondersteunende afdelingen en diensten z.a. HRM, Finance & Control, Technische Dienst en Facilitaire Dienst en het Service Punt.

Doel

Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot onderzoek en dienstverlening, die bijdragen aan verbetering van de Surinaamse gezondheidszorg.

Kerntaken

Als Medisch Analist bent u belast met, Assistentie bij het verrichten van diagnostische bepalingen van de afdeling, Assistentie bij wetenschappelijk onderzoek, het verwerken van materiaal (opwerken, extractie, amplificatie, kleuren), medeverantwoordelijkheid en actief werken aan de kwaliteitsbewaking, het verrichten van administratieve, organisatorische en andere werkzaamheden die behoren bij de dienstverlening en het wetenschappelijk onderzoek van de afdeling.

Wie zoeken wij?

Als Medisch Analist  hebt u de volgende functie- eisen:

  • Natin diploma Medisch Analist
  • Ervaring met moleculaire testen is een pré
  • Betrouwbaar, efficiënt en nauwkeurig
  • In teamverband kunnen werken

Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden

Wij bieden

  • Goede primaire- en secundaire voorwaarden.
  • Een salaris conform de inschalingsnormen van de Anton de Kom Universiteit van Suriname.

Procedure

Geïnteresseerden kunnen tot en met 22 mei 2018 een sollicitatie brief richten aan Drs.B.M.Sabajo- Cederboom MSc.

Voor  informatie over de functie en procedure kunt u contact opnemen met de afdeling HRM.

Voor algemene informatie bezoek onze website www.mwi.sr