Deze vacature is verlopen.

Vacature Medewerkers Klantenservice Medior/Senior

Alembo NV

Heb jij ervaring als klantenservice medewerker en wil je werken in een professionele, moderne organisatie? Wij zoeken naar nieuwe collega’s om ons huidig team te versterken.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker zorg je voor het verstrekken van informatie aan klanten en je draagt bij aan bijvoorbeeld het afhandelen van een bestelproces. Je communiceert met klanten per mail, chat en telefonisch indien nodig. Je leert om nieuwe medewerkers in te werken volgens een resultaatgerichte coachingsmethode. Als Senior medewerker coördineer je ook de dagplanning en draag je bij aan kwaliteitsmanagement door o.a. procedures, werkprocessen en werkinstructies op te stellen. Kortom een gevarieerde baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een gedreven, service-en klantgerichte instelling. Je bent stressbestendig en je kan bijzonder goed switchen van taken. Jij bent pas tevreden als je collega en of de klant tevreden is. Door je enthousiasme en je drive maak jij het verschil!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke baan voor minimaal 30 en maximaal  40 uur per week. De werkzaamheden worden vanuit ons kantoor verricht. Je krijgt goede begeleiding en coaching zodat je jezelf kunt ontwikkelen. De werkdagen en tijden zijn flexibel van maandag ™ zondag, hierover heb je inspraak. Daarnaast bieden wij een jaarcontract met waardevast salaris, onkostenvergoeding en goede secundaire voorzieningen.

Je profiel

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaren ervaring als klantenservice medewerker op Medior of Senior niveau;
  • Een kwaliteits- en klantgerichte houding;
  • Empatisch vermogen;
  • Leidinggevende skills;
  • Je houdt van variatie in je werkzaamheden;
  • Coachingsvaardigheden;
  • Je beschikt over een smartphone;

 

Spreekt deze vacature jou aan?

Stuur ons uw sollicitatievia het onderstaand adres met je CV en een korte motivatie:

https://werkenbijalembo.sr/vacature-medewerkers-klantenservice-mediorsenior/