Deze vacature is verlopen.
Vacature Medewerker Gegevensverwerking - Vacaturebank.sr

Vacature Medewerker Gegevensverwerking

Alembo NV

Medewerkers Gegevensverwerking

Wie zijn wij?

Alembo is de grootste ISO gecertificeerde outsourcingspecialist in Suriname op het gebied van gegevensverwerking. Met een snelgroeiend team van meer dan 130 medewerkers, leveren wij kwalitatief hoogwaardige diensten aan vooral Nederlandse en Belgische organisaties. Alembo heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op het gebied van administratie, content management, klantenservice en specialistische bedrijfsprocessen. We zijn een professionele organisatie met een warm hart.

Onze Business Unit Gegevensverwerking heeft een nieuw project, welke op 1 september a.s. van start gaat. Hiervoor zoeken wij medewerkers op verschillende niveaus die zelfstandig boekhoudkundige informatie kunnen interpreteren en invoeren.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Gegevensverwerking (junior of senior) ben je dagelijks gegevens en informatie aan het lezen, interpreteren en registreren uit complexe en minder complexe jaarrekeningen. Deze informatie wordt uiterst accuraat verwerkt in een boekhoudkundig programma.

Wat vragen we van jou?

Je hebt affiniteit met cijfers en minimaal een afgeronde middelbare opleiding (IMEAO/HAVO/VWO met Q-pakket). Je bent kritisch, werkt uiterst accuraat en bent in staat opdrachten in het Engels te begrijpen en interpreteren. Je leert en begrijpt snel en hebt een goed ontwikkelde typevaardigheid.

Werken onder tijdsdruk gaat je makkelijk af, waarbij de kwaliteit van je werk hoog blijft.

Wij bieden werktijden in de ochtend/middag (7:00-13:00) of in de middag/avond (14:00-20:00) van maandag tot en met zondag. Je kunt deeltijds of voltijds aan de slag voor minimaal 30 uur per week.

Wat bieden wij jou?

We hebben een modern HR beleid waardoor je gericht kunt werken aan je loopbaan. Wij bieden een jaarcontract. De arbeidsvoorwaarden bestaan uit een eurosalaris, een onkostenvergoeding en een medische verzekering. De training start 15 augustus en duurt circa 2 weken. Op 1 september start het project.

Solliciteren:  

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Mail je CV met daarbij een korte motivatie naar ons via Freelance t.a.v. de Human Resources Manager, mevrouw B. Meije of via werkenbijalembo.sr

De selectieprocedure bestaat uit gesprekken en een competentietesten.

Sluitingsdatum: 5 augustus 2016  

De werkzaamheden vinden op locatie plaats in Paramaribo Noord.