Deze vacature is verlopen.

Vacature HR-Manager

Symbiont Consulting is voor één van haar klanten op zoek naar een ervaren en gedreven HR Manager

Onze klant is een gevestigde en dynamische technisch installatie- en service onderneming en staat bekend om haar professionele dienstverlening en hoogwaardige producten die voldoen aan internationale kwaliteitsstandaarden.

HR MANAGER

Ben je een gedreven en ervaren HR Manager die ervaring heeft met het ontwikkelen en implementeren van het HR beleid? Heb je passie voor de ontwikkeling van mensen in de organisatie? Ben je een teamspeler die in staat is om de directie en het management team daarin te ondersteunen en te adviseren? Zo ja, dan nodigen we je uit om te reageren op deze vacature!

WAT GA JE DOEN?

Als HR manager ben je verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en implementeren van het HR beleid en ondersteunt en begeleidt de managers en afdelingshoofden bij de uitvoering hiervan. Je draagt zorg voor een efficiënte en correcte uitvoering van de HR processen werving en selectie, training en opleiding en performance management. Je geeft leiding aan het HR team en houdt toezicht op de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden op de HR afdeling.

WAT IS HET PROFIEL?

Je hebt een HBO opleiding HRM, Arbeidspsychologie of andere relevante studierichting en minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie. Je draagt kennis van de Surinaamse arbeidswetgeving en weet goed te plannen en te organiseren. Je bent adviesvaardig en begrijpt de essentie van vertrouwelijkheid en integriteit.

WAT WORDT JOU GEBODEN?

Een uitdagende baan waar je mogelijkheden hebt om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. Het bedrijf biedt ook een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s en ruimte voor eigen initiatief.

Sollicitaties met Curriculum Vitae kunnen tot uiterlijk 11 december 2017 per e-mail gestuurt worden via Freelance.