Deze vacature is verlopen.

Vacature Finance medewerker

Carifruits, producent van Coropina producten, opereert meer dan 15 jaar op de Surinaamse markt. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven:

Finance medewerker

Functieomschrijving:

Als Finance medewerker houd je je bezig met het voeren van de financiële administratie. Je ondersteunt bij de voorbereiding van de maandafsluitingen, de jaarafsluiting en interne controlewerkzaamheden, zoals het analyseren van gegevens en het opstellen van adviezen.

Functie eisen:

  • Je beschikt ten minste over een afgeronde IMEAO opleiding (AE/Accountancy stream) met 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt een proactieve werkhouding en draagt oplossingen aan voor geconstateerde problemen.
  • Je werkt gestructureerd, georganiseerd en hebt oog voor detail.
  • Je hebt een goede (gevorderd niveau) kennis van Excel en ervaring met Account View.
  • Begrippen als accuraat, kostenbewust, kritisch, flexibiliteit, hoge handelingssnelheid en service- en resultaatgericht zijn op jou van toepassing. Je bent een doorzetter, je kunt je voortdurend aanpassen aan de veranderende eisen in het werk en je kunt improviseren in een dynamische werkomgeving.

Wij bieden een afwisselende fulltime functie in een plezierige werkomgeving met informele omgangsvormen. De salariëring is afgestemd op de werkervaring en opleiding en bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden.

Past deze baan bij jou?

Stuur dan je sollicitatie naar ons via Freelance of naar Carifruits NV t.a.v. de afdeling personeelszaken, Leiding 9a br. 34 o.v.v. de functienaam.