Deze vacature is verlopen.

Vacature Finance Medewerker (m/v)

Para Group N.V. is een groeiende en dynamische organisatie met twee dochterondernemingen te weten: Para Tours N.V. en Para Rent A Car N.V. Voor de Finance afdeling zijn wij op zoek naar één:

FINANCE MEDEWERKER (m/v)

In deze functie bent u verantwoordelijk voor financiële en administratieve vraagstukken. Dat wil zeggen dat u zowel intern als extern het aanspreekpunt bent voor financiële zaken. Hierbij kunt u denken aan het beheren van de factuurstromen, klantafspraken en betaalgedrag, ordenen van de financiële gegevens, archivering van financiële poststukken. Bij deze werkzaamheden werkt u nauw samen met de Supervisor Finance Administration aan wie u rapporteert en overige medewerkers van het Finance Team.

De geschikte kandidaat is:

een ervaren Finance medewerker met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en beschikt over aantoonbaar MBO werk- en denkniveau. U bent goed financieel onderlegd en hebt uitmuntend cijfermatig inzicht alsmede werkvaring met relevante Finance administratie software zoals Quickbooks en Microsoft Excel. Gezien de internationale aard van onze organisatie is goede beheersing van zowel de Nederlandse alsook de Engelse taal in woord en geschrift een vereiste.

Beschikt u over de volgende werkhouding:

accuraat, flexibel, stressbestendig, pro actief, klantvriendelijk en resultaatgericht, in staat overzicht te houden in een dynamische internationale werkomgeving. Bent u ook een sterke teamspeler, die graag bijdraagt aan het voortdurend optimaliseren van de Finance processen in de organisatie en nauwkeurig zelfstandig kan werken dan nodigen wij u uit om te solliciteren.

Wat bieden wij u:

De reguliere werktijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 16.00 uur. Een uitdagende internationaal gerelateerde werkomgeving, interne trainingen, goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

E-mail uw motivatiebrief en CV uiterlijk 01 januari 2017 via Freelance.