Deze vacature is verlopen.

Teksten schrijven

U kunt met het schrijven van Nederlandse artikelen gemakkelijk geld verdienen. U kunt dit werk vanuit huis doen of waar dan ook als u een laptop heeft.

Vaak heb ik zowel korte als lange artikelen van 200 of 500 woorden over uiteenlopende onderwerpen. Wanneer ik tevreden ben over de geleverde artikelen kan je verwachten dat er geregeld werk is en u dus zelf kunt bepalen hoeveel u verdient aan de hand van het aantal artikelen dat u kunt leveren.

Voor een kort artikel van 200 woorden krijgt u $1,25-
en voor een lang artikel van 500 woorden $3,-

Ik geef een onderwerp en je kan dan op het internet zoeken naar de beste informatie. De beste stukken van de goede informatiebronnen kun je dan herschrijven tot 1 artikel. Zo kun je snel een interessant artikel maken dat dus goede informatie bevat. Let op! Alle teksten moeten herschreven worden tot unieke teksten. Ik controleer op duplicate content oftewel of de teksten gekopieerd zijn. Wanneer u gekopieerde teksten aanlevert zal u geen werk meer krijgen. Uiteraard controleert u de teksten voor het aanleveren op spel- en grammatica fouten.

Ik betaal in het begin 2 wekelijks zodat u snel wat geld binnen krijgt en daarna maandelijks.

Graag ontvang ik uw reactie met daarin een aantal teksten die u heeft geschreven zodat ik kan zien of uw schrijfstijl is waar ik naar op zoek ben.