Deze vacature is verlopen.

Sales Representative

Health Tech is een bedrijf dat op het gebied van gezondheidszorg verschillende middelen en items importeert en distribueert sinds 2007. In verband met uitbreiding zoeken wij naar een

SALES REPRESENTATIVE, fulltime (V / M)

De functie

De Sales Representative brengt de producten en diensten onder de aandacht bij de gewenste groepen met als doel: Commerciële groei waarbij optimale klantgerichtheid geboden wordt.

 

Jij  hebt een HBO diploma op zak bij voorkeur op het gebied van marketing of je hebt eerder in de branche gewerkt. Er dient kennis te worden opgedaan (branche: gezondheidszorg) ten aanzien van de te verkopen producten, dit gebeurt on the job. Verder ben je een energiek, enthousiast en verantwoordelijk persoon, die leergierig is. Je hebt commercieel inzicht en je bent dus ook klantgericht, je kan verkopen en je weet wat daarvoor nodig is, onder meer: initiatief, presenteren en overtuigingskracht. Je kan een marketingplan schrijven en zo nodig ook uitvoeren. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt ervaring met het werken op een PC met Windows en je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wij bieden een goed salaris, goede secundaire voorwaarden, verdere opleiding en trainingen en doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf. Binnen Health Tech heerst een prettige werksfeer met een open communicatie en teamspirit.

 

Contact
Stuur je sollicitatie voorzien van CV voor 10 oktober 2013 naar ons via deze website.