Deze vacature is verlopen.

SEO tekstschrijvers & Linkbuilders gezocht!

Professionele SEO tekstschrijvers & Linkbuilders gezocht!

SEO Tekstschrijvers profiel:
Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar professionele Nederlandstalige SEO tekstschrijvers die ons willen bijstaan met het schrijven van SEO gespinde artikelen (met behulp van een spin tool waarmee je spin tags en synoniemen kunt invoeren) die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines (met het juiste gebruik van keywords en anchor teksten).

De gespinde SEO opdrachten hebben allemaal een verschillende onderwerp, wat het leuk en gevarieerd maakt om over te schrijven

Het is van belang dat elke teksten die u aanlevert unieke content bevat.We controleren elk artikel op duplicaat teksten.

We bieden u voor een geschreven gespinde SEO artikel een zeer passende vergoeding aan.
De vergoeding zullen we maandelijks stipt uitkeren.

Bij een tevreden samenwerking, gaan we graag een langdurige samenwerkingsverband met u tegemoet.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan zien we graag uw motivatie en ervaring met een aantal SEOartikelen voorbeelden (met voorkeur gespinde SEO artikelen) tegemoet.

Mocht u geen ervaring hebben met het schrijven van gespinde SEO opdrachten, dan kunt u ons ook benaderen met uw motivatie en uw artikelen portfolio, wellicht kunnen we u een korte training geven hoe u de SEO teksten kunt spinnen.

Linkbuilders profiel
Ook zijn we op zoek naar ervarende linkbuilders en data-entries personeel die ons team willen versterken met verschillende linkbuilding activiteiten.
Graag ontvangen we ook uw CV met gerelateerde werkzaamheden en eventueel een linksheet als referenties naar uw werk.

 

Bij de sollicitatie rondes vragen maken we graag gebruik van skype, zodat we nader kennis kunnen maken.

U kunt uw motivatie en CV opsturen naar ons of via het onderstaande reactieformulier.