Deze vacature is verlopen.

Medewerker ’t Vat Exclusive

Parttime, maar FULLTIME mag ook.

Een job in de horeca met als kenmerken verkopen en serveren van zowel eenvoudige, maar exclusieve F&B- als Non-Foodproducten, na daarvoor de nodige training te hebben ontvangen.

Gewenste vaardigheden & ervaring

Klantgerichtheid en productkennis zijn de basis-vereisten. Aangezien de producten deels eigen creaties zijn, zal de bereidheid tot het volgen van trainingen een tweede vereiste zijn. Uiteraard is F&B-ervaring en vakkennis een pre, maar een natuurlijke aanleg voor hospitality, leergierigheid en vanwege persoonlijkheid en/of karakter deel willen/kunnen uitmaken van “exclusive” wegen absoluut ook mee.

Wat er wordt aangeboden

Er wordt een perfecte werkplek geboden op een A1 locatie, die zoals van ouds bekend ‘s avonds en vooral in het weekend gekenmerkt wordt door een een sfeer van drukte en gezelligheid. In deze aangename ambience bieden we een beginsalaris van SRD. 5.00 – 7.50 per uur voor parttimers, dat toeneemt na de 2 maanden proeftijd en naarmate men over meer ervaring en kennis blijkt te beschikken.

Over ’t Vat

‘t VAT Exclusive wordt de exclusieve locatie van ‘t VAT met, zoals de naam reeds doet vermoeden, exclusieve Food & Beverage producten waarbij de I Love SU F&B lijn geïntroduceerd zal worden. Daarnaast zal er ook een NON-Food lijn zijn met I Love Su producten al dan niet in combinatie met ‘t VAT brands en/of eigen creaties. Uiteraard zullen we ook aandacht besteden aan de kinderen, hetgeen maandelijks op de 5e zal plaatsvinden, waarbij met name de I Love Su lijn een belangrijke rol zal spelen.