Deze vacature is verlopen.

Link Builder (parttime)

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende parttimebaan in een dynamische markt?
Vanwege de enorme groei van de dienstenportefeuille bij onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Link Builder.
Als Link Builder kom je te werken in een enthousiast en gemotiveerd team, waarbij je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen.

Functie omschrijving
Eén van de belangrijkste elementen binnen zoekmachine optimalisatie is het verkrijgen van voldoende relevante links van andere websites, ook wel linkbuilding genoemd. Hierdoor stijgt de waarde van websites van onze klanten.

Uitgangspunt van Linkbuilding is het ondersteunen van de zoekmachine optimalisatie campagne met als primaire doel het verkrijgen van betere posities in zoekmachines. De werkzaamheden van een Link Builder zijn o.a. inventarisatie van de huidige links van de klant en zijn concurrenten, links aanmelden bij geïnventariseerde websites, Het monitoren van de aanmeldingen, hernieuwde aanmeldingen uitvoeren en rapportages uitbrengen aan de klant en je teamleider.

De eigenschappen van een Link Builder
Een aanpakker, zelfstandig, accuraat, verantwoordelijk, flexibel, vaardig met computers en leergierig. Dat zijn de kernwoorden die bij een Link Builder passen. Daarbij heb je:
– een opleiding op VWO niveau
– affiniteit met internet en marketing
– enige kennis van zoekmachine marketing
– en ben je minimaal 15 uur per week beschikbaar (ma-vrij van 15.00u tot 18.00)