Deze vacature is verlopen.
Commercieel & Administratief Medewerker - Vacaturebank.sr

Commercieel & Administratief Medewerker

GROUP CHIC LIFESTYLE N.V. bestaat uit 2 winkels (LACE Lingerie & BROOKLYN Bags), gespecialiseerd in lingerie, avond- en lounge mode & accessoires voor de moderne, modebewuste vrouw.

Wij zijn momenteel op zoek naar een vlotte COMMERCIEEL & ADMINISTRATIEF MEDEWERKER. Ben jij iemand die commercieel en administratief sterk is, maar ook een echte aanpakker? Heb jij aantoonbare affiniteit met Retail en/of Fashion? Dan zijn we op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Je bent het aanspreekpunt van de klant en hét gezicht van onze winkel. Je coördineert samen met de Store Supervisor alle promoties & gang van zaken in de winkel. Je ondersteunt bij het controleren en optimaliseren van de juiste collectie op de winkelvloer. Je zorgt samen met de Store Supervisor voor een optimaal functionerende, attractieve en up-to-date winkel.

Je voert de winkeladministratie (waaronder voorraadbeheer, bestellingen, data invoer, omzet administratie, salaris administratie, het opstellen van roosters en de urenregistratie, etc.) en alles wat er nog meer komt kijken bij onze winkels. Ook ben jij verantwoordelijk voor alle logistieke zaken mbt de winkel (betalingen verrichten, nieuwe voorraden op- en afhalen, inkopen doen, etc). Je levert een pro-actieve bijdrage in de verdere ontwikkeling en promotie van onze winkels en merken.

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Zeer servicegericht & klantvriendelijk:
  • Uitstekend commercieel gevoel & verkoopgericht;
  • Aantoonbare interesse in- & passie voor mode;
  • Zelfstandig, nauwkeurig en organisatorisch sterk;
  • Energiek, enthousiast & een hands-on mentaliteit;
  • Communicatief vaardig, flexibel & stressbestendig;
  • Minimaal IMEAO/HAVO werk- & denkniveau met ervaring met office pakketten zoals word en excel;
  • Eigen vervoer

We zoeken iemand die voor minimaal 4 dagen per week, die 1 dag in de winkel moet werken en de overige dagen op kantoor (30-40 uren per week)

Ben jij het enthousiaste verkoop & organisatorische talent dat wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie z.s.m. op!